Om filmcirkeln

Varje år ingår i Alliances filmcirkel fyra franska filmer. Valet av filmer väljs enligt följande kriterier. De är relativt nyutkomna. De har visats kort tid eller inte alls i Sverige. De kan ses med textning på franska.Filmcirkeln fungerar som läsecirkeln: de fyra DVD-filmerna cirkulerar i sex grupper med fyra personer. Varje deltagare har en månad för att se filmen. Sedan lämnas den vidare till nästa person i gruppen. Man behåller den film man har vid cirkelns slut.

Information om anmälan och valda filmer finns i det aktuella programmet

Hela programmet för hösten hittar du HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s