Les petits déjeuners du printemps 2023

Lördag 4 februari kl 10 – 11.30, Ofvandahls konditori: Pétit déjeuner med Carin Söderberg, sedan flera år ansvarig för bokcirkeln i AF och ledare för konversations- och litteraturcirklar i Uppsala Senioruniversitetet.  Ingen föranmälan. Var och en köper sin egen frukost.

Lördag 4 mars kl 10 – 11.30, Ofvandahls konditori: Pétit déjeuner med Noémi Legout, som arbetar på Uppsala universitet där hon forskar i matematik.
Hon kom till Sverige hösten 2019, efter att ha tillbringat ett år i Kina, och dessförinnan några månader i Kanada (man måste vara geografiskt flexibel när man gör grundforskning!). Hon växte upp i västra Frankrike, i en byn Moncoutant i departementet Deux-Sèvres, och gjorde sina universitetsstudier i Nantes.
Ingen föranmälan. Var och en köper sin egen frukost.

Lördag 1 april kl 10 – 11.30
Ofvandahls konditori: Sysslomansgatan 5
Petit déjeuner med Carin Söderberg

Carin är sedan flera år ansvarig för bokcirkeln i AF och ledare för konversations- och litteraturcirklar i Uppsala Senioruniversitetet.
Carin ersätter denna gång Jan Winter, som fått förhinder.
Ingen föranmälan. Var och en köper sin egen frukost.

Lördag 6 maj kl 10 – 11.30
Ofvandahls konditori: Sysslomansgatan 5
Petit déjeuner med Frederic Öberg,

som i sin ungdom har bott och studerat i Paris och Bryssel och har bred erfarenhet av ”det franska livet”! Han har tidigare lett en fransk konversationscirkel vid Senioruniversitetet i många år. Håller ibland föredrag vid AF ute i landet.
Ingen föranmälan. Var och en köper sin egen frukost.